BİR TUHAF ASFALT | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR TUHAF ASFALT


 

Hediye Eroğlu

Toroslar İlçesi Arpaçsakarlar Mahallesi’nde sorumluluğu Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde olan 276. Cadde üzerinde Toroslar Belediyesi’nin asfalt çalışması tuhaf karşılandı. Alınan bilgiye göre Toroslar Belediyesi ekipleri vatandaşların şikayeti üzerine sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi’nde olan 276. Cadde üzerinde asfalt çalışması yaptı. Caddenin girişini asfaltlayan ekipler yanındaki evin önünü es geçerek diğer evin önünü asfaltladı. Evin birinin önünün asfaltlanmayıp iki tarafının asfaltlanması tepki çekti. Çevredeki vatandaşlar sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi’nde olan caddede Toroslar Belediyesi’nin kişiye özel asfalt çalışması yaptığını iddia etti.

Arpaçsakarlar Muhtarı Mustafa Orgun Dağ ise cadde üzerinde asfalt çalışması değil yama yapıldığını söyledi.  276. Cadde’nin sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu ifade eden Muhtar Dağ, “Bozuk bölüme Toroslar Belediyesi yama yaptı. Sadece bozuk yere yama yapıldı. Devamı soğuk asfalt. Sağlam diye bir evin önünü pas geçmişler. Büyükşehir Belediyesi daha sonra gelip bütün caddeye asfalt çalışması yapacak. Kişiye özel bir durum yok. Ayrımcılık gibi bir şey yok” dedi.

Toroslar Belediyesi’nin caddenin tümümün asfaltlamasına Büyükşehir Belediyesinin izin vermeyeceğini anlatan Muhtar Dağ, “Aynı sıkıntı Çamlıca caddemizde de yaşandı. Toroslar Belediyesi girdi parke yapacaktı. Benim yerime giremezsin diye Büyükşehir geri kaldırttı” şeklinde konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA