VALİ SU, MERKEZ İLÇE MUHTARLARIYLA TOPLANTI YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, MERKEZ İLÇE MUHTARLARIYLA TOPLANTI YAPTI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Valilik koordinesinde düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, merkez ilçelerin mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantılara vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve il müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Su, muhtarların taleplerini almak ve sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi. Mersin’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlara hizmet etmek için var olduğunu belirten Su, muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini ifade etti.

Ülke genelinde olduğu gibi Mersin özelinde de hemen her sektörde devletin, hükümetin yatırımlarının devam ettiğini kaydeden Su, ilçelerde ulaşım, eğitim, sağlık, lojistik, ticaret gibi sektörlerde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile tarihi ve turistik mekanlardaki yenileme çalışmaları hakkında bilgiler verdi. “Bundan sonra da tüm hizmetlerin en hızlı ve en güzel şekilde yapılması için takibini beraberce yapacağız” diyen Vali Su, katılımları ve katkılarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Toplantıda muhtarlar, mahalleleriyle ilgili sorunları ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletti ve çözüm önerileri üzerine konuşuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA