FAZLA SERT OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FAZLA SERT OLDU!


 

Tarsus İdman Yurdu’ndaki kötü gidişat krizi farklı bir boyut kazandı. Taraftar adeta futbolcuları tehdit edercesine bir açıklama yaparak, fair play ilkelerini adeta hiçe saydı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta lige büyük umutlarla başlayan Tarsus İdman Yurdu ligin ilk 6 haftasında ummadığı puan kayıpları yaşayınca zirveden uzaklaşmıştı. Geçen hafta ise 2 yıldır takımın başında bulunan Ergün Penbe ile yollar ayrılarak Hüseyin Kalpar ile anlaşılmıştı. Kalpar ile ilk lig maçını kazanan 2’nci maçında ise Pendikspor’a 3-2 kaybedince taraftarından zehir zemberek uyarı geldi.  

 

TARAFTARA YAKIŞMADI

TİY-TADER Başkanı Halil İbrahim Oğul adıyla Tarsus İdman Yurdu Futbolcularına ithafen yapılan yazılı açıklamada, “Tarsus İdman yurdu Spor kulübü tarihinde maddi yönden güçlü bir başkan ve takım ile şampiyonluk parolası ile yola çıkmıştır.

Futbol üç sonuçlu bir oyun olsa da sizin bu oyunda kaybetme lüksünüz minimum olmalıdır.

Dün oynanan Pendikspor maçında iki defa öne geçmemize rağmen, sahadan puansız ayrıldık. İyi futbol oynamak ve sonuca gitmemek şampiyon olacak bir takım havası olmadığını görmüş olduk.

Takım içinde gruplaşmaların ve saha içinde saygısız Tarsus İ.Y formasına yakışmayan hareketleri görmekteyiz. Tarsus İ.Y futbolcularına açık çağrımız; O formayı adam gibi taşıyın, arkanızda duralım. Yok biz devam edeceğiz derseniz de; ayağınızı denk alın. Biz Tarsus İdman Yurdu Taraftarları olarak bu sezonun şampiyonluk son şansı olduğunu biliyoruz. O yüzden futbolcular bu bilinçle ve kaybedilecek puan kaybına tahammülümüz olamayacaktır.

Siz aldığınız paranın hakkını verin, sizden başka bir beklentimiz yok. Eğer ki bu düzen böyle devam ederse bedelini herkes öder” denildi.

Tarsus’un büyük taraftar grubu yaptığı sert açıklama ile haklı iken haksız konuma düştü. Oyuncuları net bir şekilde tehdit eden Taraftar grubu da eleştirilerden nasibini aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA