AVUKATLARDAN CAN DOSTLARA MAMA DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUKATLARDAN CAN DOSTLARA MAMA DESTEĞİ


 

Mersin Barosu, hayvan besleme noktası oluşturmak için kermes düzenledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu tarafından Mersin’de hayvan besleme noktası oluşturmak amacıyla, hayvan dostları yararına kermes düzenlendi.

Komisyon üyesi avukatlar tarafından Mersin Adliyesi 4. kat Baro Odasında düzenlenen kermeste, hayvan dostu avukatların yapmış olduğu yiyeceklerin yer aldığı stanttan satın alınan yiyecekler ve yapılan bağışlar sayesinde, Mersin’de ihtiyaç duyulan alanlarda hayvan besleme noktaları oluşturularak, kedi, köpek ve kuşların beslenmesi sağlanacak.

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Bilgehan Taha Solak ve komisyon üyesi avukatların katkısıyla hazırlanan standa avukatlar yoğun ilgi gösterdi. Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Bilgehan Taha Solak, hak savunucusu bir meslek grubu olarak, sokak hayvanlarına karşı görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Sokakta yaşayan can dostlarımız için Baro odamızda bir günlüğüne düzenlediğimiz kermese, hayvan haklarına duyarlı olan meslektaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Belirli periyotlarda bu kermesi düzenlemeyi düşünüyoruz. Böylece, Mersin’de hayvan besleme noktalarının çoğalmasına, sokakta yaşayan hayvan dostlarımızın burada mama, yem, su ihtiyacının karşılanmasına destek olacağız. Bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarının diğer kurumlara ve sivil toplum örgütlerine örnek olmasını temenni ediyorum. Çünkü hayvan dostlarımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Kermese destek veren meslektaşlarımıza, kermesimizi ziyaret ederek kedi barınma odası hediye eden Akdeniz Belediyesi saha sorumlusu Sevil Kumaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA