GENEL BAŞKAN GELDİ KAVGA BİTMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENEL BAŞKAN GELDİ KAVGA BİTMEDİ


 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son 4 ayda iki defa kente gelmesine rağmen kentte parti içi kavgada sular durulmuyor! Son olarak Kılıçdaroğlu’nun programında Mezitli ve Tarsus Belediyelerine yönelik ayrıştırıcı tutumlar, kavganın devam ettiğinin göstergesi oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Mersin’de bir dizi programa katılmak için yaptığı çıkarma parti içi kavgayı gözler önüne serdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile İl Başkanı Adil Aktay’ın, belediye başkanları ve meclis üyeleri başta olmak üzere parti içinde yaşanan kavgada etkin rol aldığı süreçte yaşanan ayrışma programa da yansıdı.

 

AYRIŞTIRDILAR

Kılıçdaroğlu’nun Mezitli’de katılacağı iki açılış İl Başkanlığınca kamuoyuna duyurulmazken, belediye kendisi duyuru yaparak davette bulundu.

Öte yandan aylar öncesinden belli olan programda Tarsus Belediyesi’nin TESKİ Tesislerinin açılışı da yer alırken, son anda bu program iptal edildi.

Yaşananlar nedeniyle Başkan Bozdoğan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Nakliyeciler Sitesi’ndeki programına katılmadı.

 

MUHALİFLERE AMBARGO

Son 4 ayda ikinci defa kente gelen Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Mezitli ve Tarsus’a yönelik programlarında il başkanlığınca izlenen ayrıştırıcı tutumlar parti tabanında tepki çekti. Bu tutumların altında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın parti içi muhalefetin görünen yüzleri olmasının etkilerinin yattığı kulislerde öne çıktı.

Zira Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, geçtiğimiz aylarda partiden ihraç edilen CHP’li Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci ve beraberinde birkaç isim ile Tarsus’ta bir araya gelmesi ile dikkat çekmişti.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gerekse de İl Başkanı Adil Aktay ile arasında yaşanan husumet 31 Mart sonrası sık sık gerilimler yaşanmasına neden olmuş, konu genel merkeze kadar intikal etmişti.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA