VOLEYBOL TAKIMI’NDA HEDEF ŞAMPİYONLUK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VOLEYBOL TAKIMI’NDA HEDEF ŞAMPİYONLUK


 

Bu yıl Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu hafta sonu ilk maçına çıkacak olan Mersin ekibi, lige galibiyetle başlamak istiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, yeni sezona hazırlanıyor. Geçen yıl 2. ligde şampiyonluğa ulaşarak 1. lige yükselen Mersin ekibi, bu hafta sonu evinde ligin ilk maçına çıkacak. Antrenör Murat Oğuz liderliğinde günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Mersin BŞB, ligin ilk maçında Bahçelievler Belediyesi'ni yenmek istiyor.

 

"LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Yeni sezon hazırlıkları ve hedefleriyle ilgili İHA muhabirine konuşan antrenör Murat Oğuz, geçen yıl güzel bir sezon geçirerek, şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi. Yaklaşık 1 aydır yeni sezona hazırlandıklarını vurgulayan Oğuz, "İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. 1 aydır günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanıyoruz. Oyuncularımız özverili bir şekilde çalışıyor. Tabi bu sezon geçen yıla göre çok daha zorlu olacak. Maçlara daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Lige iyi başlamak istiyoruz. İnşallah güzel sonuçlar alarak, hedeflerimize ulaşırız" dedi.

 

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Bu hafta sonu ligin ilk maçında evlerinde Bahçelievler Belediyesi ile karşılaşacaklarını belirten Oğuz, "Şu anda çalışmalarımız iyi gidiyor. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Pazar günü Bahçelievler Belediyesi ile zorlu bir maçımız var. Eğer maça iyi hazırlanıp, konsantre olmazsak maç isteğimiz gibi geçmez. Çünkü rakibimizde iyi bir takım oluşturdu. O yüzden maça iyi başlayıp, iyi bitirmek istiyoruz. Bu ve bundan sonraki bütün maçları kazanmak istiyoruz. Bizim bu sezonda hedefimiz şampiyonluk. İnşallah sene sonunda şampiyon olup, kentimizi bir üst ligde temsil etmek istiyoruz" diye konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA