MERSİN’DE GORAN BREGOVİC RÜZGÂRI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE GORAN BREGOVİC RÜZGÂRI


 

Goran Bregoviç, 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin kapanışında unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Haber Merkezi

‘Çingeneler Zamanı’ filmine yaptığı müzikler başta olmak üzere besteleriyle dünyaca tanınan Balkan müziğinin ünlü ismi Goran Bregoviç, 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin kapanış konserinde Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Uluslararası Mersin Müzik Festivali bu konserle bu yıl perdelerini kapattı.

11 Eylül’de gala konseriyle başlayan 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Goran Bregoviç konseriyle sona erdi. Macit Özcan Spor Kompleksinde gerçekleşen festival kapanış konserine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Biletlerin kısa sürede tükendiği konserde Bregoviç, gece boyunca ’Ederlezi’, ’Kalashnikov’, ’Marushka’, ’Caje Sukarije’, ‘Bella Ciao’, ‘Gas Gas’, ‘Kichi Kichi’ gibi bilinen ve sevilen şarkılarını seslendirdi. Hareketli şarkılarıyla Mersinlileri coşturan Bregoviç, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Hareketli şarkılarda oynayan vatandaşlar, çoğu şarkısında sanatçıya eşlik etti. Konser sonunda Goran Bregoviç ve orkestrası, uzun süre ayakta alkışlandı.

8 farklı mekanda 8 etkinliğiyle paha biçilmez değerler açığa çıkaran 19. Mersin Uluslarrası Müzik Festivali, Goran Bregovic konseriyle birlikte 21 gün süren festivalin perdelerini de kapattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA