GÜLNAR KIZ YURDU VE KONUKEVİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR KIZ YURDU VE KONUKEVİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Gülnar’da kız öğrencilere hizmet verecek Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ile erkek öğrencilere hizmet verecek olan Gülnar Konukevi için başvurular başladı. 1 Ekim’e kadar başvuruların alınacağı ve gelecek hafta hizmete açılacak yurtlar için öğrencilerin gerekli belgeleri Büyükşehir Belediyesi Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne teslim etmesi gerekiyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencileri için gelecek hafta Gülnar’da hizmete açacağı öğrenci yurdu ve konukevine yönelik başvurular başladı. 68 kız öğrenci kapasiteli Gülnar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve 40 erkek öğrenci kapasiteli Gülnar Konukevi için başvurular 1 Ekim’e kadar alınacak.

Mersin Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden tahsis edilen bina, Büyükşehir tarafından öğrencilerin barınabileceği bir alan haline getirildi.

 

KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN 68, ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN 40 KİŞİ KAPASİTELİ

Gülnar’da Hacıpınar Mahallesi Ahmet Usta Sokak No 1 adresinde hizmet verecek olan yurt ve konukevi toplam 108 öğrenci kapasitesine sahip. Kız öğrencilerin barınacağı Gülnar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu A Blok’ta 17 odalı, 68 öğrenci kapasiteli. Erkek öğrencilerin barınacağı Gülnar Konukevi ise C Blok’ta 40 kişilik kontenjana sahip durumda. Konukevi, yükseköğretim erkek öğrencilerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne kırsaldan gelen ve barınma sorunu olan öğrencilere de hizmet verecek.

 

BAŞVURU İÇİN İSTENEN EVRAKLAR

Son başvuru tarihi 1 Ekim olan yurt ve konukevi için gerekli belgeleri öğrenci belgesi, adli sicil kaydı, anne ve babanın ikametgah belgesi ve aile gelir durum belgesi (SGK Hizmet Dökümü, Maaş Bordrosu, Vergi Levhası vb.) oluşturuyor.

Başvuru yapacak öğrencilerin evraklarını; Saray Mahallesi Alaaddin Sokak No 17’de bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne elden teslim etmesi gerekiyor. Detaylı bilgi almak isteyenler 0324 774 82 52 numaralı telefonu arayabilecek.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA