ÇUKUROVA YİNE KAYBETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA YİNE KAYBETTİ!


 

Erciyes Cup’ta ilk maçında Botaş’a ve ikinci maçında Bellona Kayseri Basketbol’a 67 – 66’lık skorla yenilen ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, lig öncesi umut vermedi!

ALİ ŞANLI

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi öncesi Erciyes Cup’ta görücüye çıkan kadın basketbol takımları kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Ancak sezona iddialı bir hazırlık ile start veren Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyespor, Erciyes Cup’ta üst üste aldığı ikinci mağlubiyet ile moralleri bozdu.

Turnuvanın ikinci gününde Bellona Kayseri Basketbol ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Müsabakayı Bellona Kayseri Basketbol 67-66 kazanarak 2’de 2 yaptı. Mersinekibi ise Botaş yenilgisinin ardından Bellona Kayseri yenilgisi ile umutları kırdı.

 

Salon: Kayseri Kadir Has Spor Salonu

Hakemler: Aytuğ Ekti, Murat Arıkanlı, Muhammed Turp

Bellona Kayseri Basketbol: Zeynep Öykü Kalbisağde (4), Sevgi Tonguç, Derin Yaya (5), Brooque Williams (18), Farhiya Abdi (8), Egle Sventoraite (19), Gizem Tüzün (6), Helin Boybeyi (2), Japreecr Dean (5)

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor: Asena Yalçın (9), Feride Şevval Akalan (8), Yeliz Doğan, Fatmanur Karakaş (5), Sinem Ataş (9), Esra Ural Topuz (15), Yvonne Turner (10), Kristine Anigwe (10)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA