SİLİFKE ROTARY’DEN ANLAMLI DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE ROTARY’DEN ANLAMLI DESTEK


 

Haber Merkezi

 

Silifke Rotary Kulübü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası hediye etti.

Silifke Rotary Kulübü, bir çok projeyi faaliyete geçirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Rotary'nin 7 Ana odak noktası olan, Anne ve Çocuk Sağlığı, Barış ve Anlaşmazlıkların Çözümü, Çevreyi Koruma,  Ekonomik ve Toplumsal Kalkınma, Hastalıkların Önlenmesi ve Tedavisi, Temiz Su ve Hijyen, Temel Eğitim ve Okuryazarlık projeleri hayata geçirilecek.

Silifke Rotary Kulübü Dönem Başkanı Merve Kılınç, “Eylül ayı Rotary Kulübünün yedi odak noktasından olan temel okur yazarlık ayıdır. Rotary, toplum birliğimizin olduğu Silifke Atayurt mahallesinin Arkum bölgesinde eğitim ve öğretimin başlamasıyla 25 çocuğumuza temel ihtiyaçları ve araç gereçleri içeren kırtasiye malzemeleri ve sırt çantalarını dağıttık” dedi.

Kılınç, “Toplum bilinciyle hareket etmek ve insana dokunmak bizleri her zaman için mutlu ediyor. Bizler için özellikle kız çocuklarımızın ve kadınlarımızın yeri çok önemli. Girdiğimiz evlerde ailelerden özellikle kız çocuklarını okutmaları için söz aldık. Kulübümüze projelerimize gönüllü olarak destek veren spronsorlarımıza teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA