JİLETLİ YANKESİCİ TUTUKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

JİLETLİ YANKESİCİ TUTUKLANDI


 

Mersin’de parkta uyuyan iki kişinin pantolonlarının cebini jiletle keserek para ve telefon çalan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Merkezi

Mersin’de Mağazalar Polis merkezine başvuran C.A. (52), 08.09.2021 tarihinde saat 04:00 sıralarında Metropol İş Merkezinde park içerisinde uyuduğunu, uyandığında ise pantolonunun her iki cebinin jilet ile kesilerek cep telefonunun ve 400 TL parasının çalındığını, Müşteki A.R.K’da (33) aynı gün saat 05:00 sıralarında Atatürk Parkı içerisinde bir bankta uyuduğunu, uyandığında pantolon cebinin jilet ile kesilerek cep telefonunun çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol Büro Amirliği ekipleri titizlikle yaptığı kamera çalışmaları neticesinde her iki olayı, benzer suç kayıtları bulunan M.K. (48) isimli şahsın gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüpheli M.K. ekiplerin yaptığı operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA