DÜZENSİZ OTOBÜS SEFERİ VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DÜZENSİZ OTOBÜS SEFERİ VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ


 

Mersin merkez Toroslar İlçesi Selçuklar Mahallesi’ne oturan bir vatandaş Büyükşehir Belediyesi’ne ait 20 no’lu otobüslerin düzensiz çalıştığını iddia ederek tepki gösterdi. Vatandaş gecikmelerden dolayı mağdur olduklarını dile getirdi.

Haber Merkezi

Mersin’de 20 no’lu Selçuklar-Kurdali ve Arpaç- Yalınayak hattındaki Büyükşehir Belediyesi yolcu otobüslerinin düzensiz çalıştığını öne süren bir vatandaş tepki gösterdi. Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Şamil Durağı civarında oturduğunu ifade eden 75 yaşındaki emekli İbrahim Ödemiş, “Emekli ve asgari ücretle çalışan insanlar olarak düşük gelirle hayata tutunmaya çalışıyor. Bu nedenle ulaşımda belediye otobüslerini tercih etmek zorunda kalıyoruz. Ancak Şamil Durağı’nda belediye otobüsünün gelmesi için uzun süre beklemek zorunda kalıyoruz. Bazen beklememize rağmen belediye otobüsü bir türlü gelmiyor. Bir düzensizlik var. Muhtara söylüyoruz, elinden bir şeyin gelmediğini söylüyor. Buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Saat 17.00-18.00’den sonra bazen geliyor bazen gelmiyor. Keyiflerine kalmış gibi bir şey. Daha önce sorunun çözümü için dilekçe verdim cevap bile vermediler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA