FETÖ/PYD’NÝN EVLENDÝRME-ÝZDÝVAÇ YAPILANMASINA OPERASYON | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FETÖ/PYD’NÝN EVLENDÝRME-ÝZDÝVAÇ YAPILANMASINA OPERASYON


 

Haber Merkezi

 

Fetullahçý Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapýlanmasý'nýn (FETÖ/PDY) 'evlendirme-izdivaç mesulü' olan kiþilere yönelik Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltýnda alýnan 9 þüpheliden 3'ü tutuklandý.

Mersin Ýl Emniyet Müdürlüðünden yapýlan açýklamaya göre, Cumhuriyet Baþsavcýlýðý koordinesinde Kaçakçýlýk ve Organize Suçlarla Mücadele Þube Müdürlüðünce, FETÖ/PDY silahlý terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deþifresine yönelik yürütülen çalýþmalarda, örgütün gizli haberleþme programý 'ByLock' kullanýcý kaydý bulunan, mahrem yapýlanma içerisinde faaliyet yürüttüðü tespit edilen ayrýca örgüt içerisinde 'evlendirme-izdivaç mesulü' olan ve örgütsel faaliyetlere katýldýðý anlaþýlan þahýslara yönelik operasyon düzenlendi.

Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlarda, 9 þüpheli gözaltýna alýndý. Mahkemeye sevk edilen þüphelilerden 3'ü tutuklanýrken, 6'sý 'adli kontrol' kapsamýnda serbest býrakýldý. Firari 2 þüphelinin ise arandýðý bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA