MORALLER YERİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MORALLER YERİNDE


 

Ispartaspor 32 Spor maçının hazırlıklarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu’nda, takımın moral ve motivasyonun üst seviyede.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor maçının hazırlıklarına başladı. İlk 2 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik alan Sarı Lacivertli ekip 3’ncü haftayı BAY geçmişti. Kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Tarsus temsilcisinde sakatlıkları bulunan Sinan ve Barış’ta takımla çalışmalara başladı.

Yapılan idmanda takımın moral ve motivasyonun üst seviyede olması dikkatlerden kaçmadı. Yapılan çift kale maçta ise oyuncuların hırslı ve istekli olması en çok teknik ekibi sevindirdi. Isparta’da oynanacak olan karşılaşma 26 Eylül Pazar günü oynanacak.

 

“ISPARTA’YA HAZIR BİR ŞEKİLDE GİTMEK İSTİYORUM”

Tarsus İdman Yurdu'nun golcü futbolcusu Sinan Kurumuş, maç öncesi yaptığı değerlendirmede, “Geçen haftaki Erzincan maçında çok güzel bir oyunla çok güzel bir galibiyet aldık. Çok şükür takıma 3 puan getiren golü de ben attığım için çok mutluyum. Geçen hafta ortasında kasığımla ilgili bir problem oluşmuştu. Maçtan önce ısınmada da bir ağrım olduğunu söyledim. Maça da iğne ile çıktım. İğne ile çıktığım maçta takımıma 3 puanı getiren golü attığım için çok mutluyum. Küçük bir ödem var ayağımda. İnegöl'de memleketimde tedavi oldum. Birkaç gün dinlenmem gerektiği söylendi. Çok ciddi bir şey yok. Isparta’ya hazır bir şekilde gitmek istiyorum" dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA