KILINÇ: "BELEDİYEYİ HİZMET EDER HALE GETİRDİK" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KILINÇ: "BELEDİYEYİ HİZMET EDER HALE GETİRDİK"


 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, borç yüküyle devraldıkları belediyeyi hizmet eder hale getirdiklerini söyledi.

Başkan Kılınç, basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltıda, yönetimi devraldığında ciddi bir borçla karşılaştıklarını belirterek, "Siyasetçiler hep dünü kötüler ama biz gerçekten kötü bir belediye devralmıştık. Akaryakıtımız olmadığı için bir araçtan bir araca hortumla akaryakıt aktardığımız günlerden kurtulduk. Borçları azalttık, belediyeyi hizmet eder hale getirdik" dedi.

Anamur ekonomisinin muz ve çileğe dayalı olduğunu vurgulayan Kılınç, tarla ve sera yollarını asfalt yapacaklarını, 2 yıldır bu konuda çok fazla çalışma yaptığını, Anamur’un kendi asfaltını kendisi ürettiğini, sıcak asfalt şantiyesi de kurmak istediklerini söyledi.

Kaş Yaylası’nda bulunan vahşi çöp depolama alanının ıslahı konusunda yetki ve sorumlulukların Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu fakat bu konuda sorunlar yaşandığını belirten Başkan Kılınç, “Biz söylemekten, kanun ve yönetmelik yayınlamaktan bıktık, onlar kendi görevine bizim görevimiz değil demekten bıkmadı" dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA