POLİSTEN ÖĞRETMENLERE TRAFİK EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİSTEN ÖĞRETMENLERE TRAFİK EĞİTİMİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce, trafik kültürü ve adabının benimsetilmesi ve genel olarak trafik konularında ihtiyaç duyulan bilincin topluma kazandırılması amacıyla öğretmenlere yönelik eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “2021 – 2022 Eğitim – Öğretim yılının başlamasıyla birlikte il genelinde öğretmenlere yönelik trafik bilgilendirme eğitimi verilmeye başlandı. 3-12 Eylül 2021 tarihleri arasında Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Zeytinlibahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelince öğretmenlerin, öğrencilere ve öğrenci velilerine aktarmasıyla, trafik kültürü ve adabının benimsetilmesi ve genel olarak trafik konularında ihtiyaç duyulan bilincin topluma kazandırılması amacıyla öğretmenlere yönelik trafikte yaya önceliği, seyir halinde cep telefonu kullanımı, emniyet kemerinin önemi, hız ve hıza bağlı riskler, dönüş kuralları, kavşaklarda geçiş hakkı kuralları, trafik kazasının olduğu yerde yapılması gerekenler, trafikte saygı konularında eğitim verildi” denildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA