GELECEĞİN YILDIZLARI GENÇLİK KAMPINDA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEĞİN YILDIZLARI GENÇLİK KAMPINDA BULUŞTU


 

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteği ile bu yıl ilk kez hayata geçirilen ve il geneli 20 farklı kulüpten 300 sporcu ve 80 antrenörün katıldığı futbol kampı Mersin’de yapıldı.

17-19 Eylül tarihleri arası Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Silifke’nin Kapızlı Mahallesi'nde bulunan 23 Nisan Gençlik Kampında düzenlenen futbol kampını ziyaret eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, çocuklarla bir araya geldi.

Kampın ikinci gününde sporcuları ziyaret eden Demir, “Mersin’de futbol kültürü var. Futbol kültürü de uzun süren sevdayla alakalı bir şey. Mersin İdmanyurdu kültürü, Tarsus İdman Yurdu, buralarda bunların sayesinde futbol artık bir kültüre dönüştü. Futbol kültüre dönüşünce bu da sporu sevmeye dönüşüyor. Bu kamplarda da bu çocuklarımızı amatör ruhlarla geliştirip, tamamen profesyonelliğe adım atmaları için bizler de burada çocuklarımız için kamplarımızı açtık, ustalarla çırakları buluşturduk. Çok da güzel oldu. İnşallah bu projelerimizi sürekli devam ettireceğiz. Şehrimizdeki yetenekli çocuklarımızı keşfederek Türk sporuna kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir ise etkinliğin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Bu etkinliğin esas amacı gelecek yılların yıldızları ile geçmiş yılların yıldızlarının burada ortak bir şey paylaşmasıydı. Bu paylaşım da çok iyi geçti. Buradan tekrar Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu geleneksel hale gelecek" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

2008 doğumlu geleceğin yıldızlarının buluştuğu kampa katılan sporcular, kendi aralarında turnuvalar düzenlenerek kaynaşmaları sağlandı. Sporcular kamp boyunca futbolun yanı sıra çeşitli sosyal, sportif etkinlik ile denize girmenin tadını çıkardılar.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA