FERAY ŞAHİN İÇİN ADALET ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FERAY ŞAHİN İÇİN ADALET ÇAĞRISI


 

Mersin’de okurken katledilen Gaziantepli üniversite öğrencisi Feray Şahin, ailesi ve sevenleri tarafından, Mersin’de kendi ismi verilen Feray Şahin Parkı’nda, Gaziantep’te ise Yeşilsu Parkı’nda anıldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Toros Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıfta okurken 19 Eylül 2017 tarihinde öldürülen Feray Şahin’in katili Fatih Burak Aykul’a mahkemenin 5 yıl 3 ay indirimli ceza vermesinden bu yana ailenin hukuk mücadelesi devam ediyor. Feray Şahin’in katili 2 yıl 6 aydır dışarıdayken, dava dosyası ise 2 yıl 5 aydır Yargıtay’da bekliyor.

Feray Şahin, ailesi ve sevenleri tarafından, Mersin’in Mezitli ilçesinde kendi ismi verilen Feray Şahin Parkı'nda, Gaziantep’te ise Yeşilsu Parkı’nda anıldı.

Feray’ın babası Bekir Şahin tüm duyarlı insanları anma etkinliklerine davet ederken, “Mersin'de 4 yıl önce suçsuz, savunmasız haldeyken, o dönemde polis olan Fatih Burak Aykul tarafından katledilen, şiddet kurbanı üniversite son sınıf öğrencisi kızımız Feray Şahin’i ölümünün 4.yılında anıyoruz” dedi.

 

“BU ACILAR SON BULSUN”

Mersin’de Şahin’in acılı ailesini, CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Miletvekili Özgür Özel, CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, CHP Adana Milletvekilleri Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer, CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Mezitli Belediye Başkan Vekili Ferdi Koç, DEVA Partisi Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta, CHP İl, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Kadın Üretici Pazarında tezgah açan kadınlar, kadına şiddete ve kadın cinayetine dur demek için seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Anma etkinliğinde konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “4 yıl önce erkek şiddetine kurban verdiğimiz belediyemizin stajyeri Feray Şahin’i anmak için adını verdiğimiz parkta bir araya geldik. Bu acıların son bulmasını diliyor, Feray için adalet isteğimizi bir kez daha haykırıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA