TARİH BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARİH BELLİ OLDU


 

İdman Yurdu 1925, Mersin 33 FK, Silifke Belediyespor ve Erdemli Belediyespor/un mücadele edeceği BAL’da tarih belli oldu.

Geçen sezon sıkıştırılmış lig olarak oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) bu sezon normal sezon olarak oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu başlama tarihi olarak 30-31 Ekim olarak belirledi. BAL’da Mersin 4 takımla temsil ediliyor. Sıkıştırılmış ligde geçen sezon mücadele eden İdman Yurdu 1925, isim değişikliğine giderek Meskispor’u Mersin Futbol Kulübü olarak değiştiren Mersin 33 FK, Silifke Belediyespor ve Erdemli Belediyespor takımları mücadele edecek.

 

BAŞVURULAR TAMAMLANDI

Bölgesel Amatör Lig’ de 2021 – 2022 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. BAL’ da bu sezon oynama hakkı olan 278 takımdan 263’ ünün başvurusu kabul edildi. Katılacak olan takımların 249’ u geçen sezon BAL’ da yer alan takımlardan oluşurken, 14’ü geçen sezon TFF 3. Lig’ den düşen takımlardan oluşuyor.

BAL takımlarının 2021-2022 sezonunda müsabakalarını oynayacakları sahaların denetimi yapıldıktan sonra statü yayınlanıp, gruplandırma ve fikstür çekiminin ardından TFF Sağlık ve Bilim Kurullarının onayı doğrultusunda 30- 31 Ekim 2021 tarihinde müsabakalar başlayacaktır açıklaması yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA