“BİRİLERİ BU TAŞI BİZE ATAR MI’ DİYE TAŞLARI TOPLADILAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BİRİLERİ BU TAŞI BİZE ATAR MI’ DİYE TAŞLARI TOPLADILAR”


 

CHP’li Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının olduğu binanın önünde dekoratif amaçlı dizilen taşların ‘birileri bu taşı bize atar mı?’ diyerek yerlerinden toplatıldığını, bina içinde ise “Kapılar, çekmeceler açık kalacak talimatı” verildiğini açıkladı.

HEDİYE EROĞLU

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’de siyasi faaliyeti için istenen binaların CHP’li belediye başkanı tarafından tahsis edildiğini söyleyerek, “Bu tip kamuya ait binalarda parti sembolleri kullanılmaz, biz kullanmıyoruz. Bu semboller kullanıldı. Binaların önündeki taşlar ‘birileri bu taşı bize atar mı?’ diye emek verilerek dizilen taşlar yerlerinden toplatıldı.

Toplantı yapılacak binadaki her odadaki her masanın çekmecesinin açık tutulması söylendi. Toplantı yapacakları binadaki her odanın kapısının, her masanın çekmecesinin açık tutulması ile ilgili taleplerini hep birlikte Mersin yaşadı, şaşırdı, gördü.

Bir partinin genel başkanı tüm halkı kucaklamayınca, kutuplaştırmaya hizmet eden söylemleri bu kadar sık söyleyince kendisinin de bir tedirginlik, korku ve onu korumada da dünyada bu çağda hiçbir lidere karşı yapılmamış bir prosedür uygulanıyor. Mersin bunları hak etmiyor” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA