MEZİTLİ, 2. ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİNİ AÇTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ, 2. ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİNİ AÇTI


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi, çocuklarımıza sağlıklı ve güvenli bir gelecek sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ikinci çocuk gündüz bakımevini törenle açtı. Açılış töreninde çocuk gündüz bakımevine verdiği katkılar nedeniyle Tüyeni ve Kubin aileleri adına projeyi çizen mimar Danyal Kubin’e teşekkür plaketi verildi.

Törene katılan konuklar, Çocuk Gündüz Bakımevini gezerek, Mersin’e böylesi güzel bir eser kazandırdığı için Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkürlerini iletti.

Kendilerine böyle bir imkanı sağladığı için Başkan Tarhan’a teşekkür eden Enis ve Necip Tüyeni kardeşlerin yeğeni Danyal Kubin, aile adına yaptığı konuşmada, “Umarım bu eser ailemizin Mersin’e kazandırdığı son eser olmayacak. Ne kadar çalışabiliyorsak, doğduğumuz, vücuda geldiğimiz, büyüdüğümüz kentimize katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“RANTA DEĞİL TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPTIK”

Konuşmasına 6 yıl önce Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evini açtıklarını hatırlatarak başlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “6 yıldır en başarılı eğitim veren okul diye övgüler alıyoruz. Yoğun ilgi nedeniyle okula kaydı maalesef noter huzurunda kura ile almak durumunda kalıyoruz. Bu gurur ve heyecanla bugün yeni bir çocuk gündüz bakımevinin açılışını daha yapıyoruz. Burada şuna önemle değinmek durumundayım; binanın yapıldığı imarlı arsanın emsal değeri 1,5,  yani bu arsaya yan taraflarda gördüğünüz gibi çok yüksek katlı büyük bir bina yaparak, 15 kat 150 metrekarelik 32 daireyi satarak belediyemize önemli ölçüde gelir sağlayabilirdik. Sosyal demokrat belediyelerin farkı işte burada ortaya çıkıyor. Rant yerine çocuklarımıza güvenli bir gelecek sağlayacak 120 öğrenci kapasiteli anaokulu yapmaya karar verdik. Kardeşlerden birisini okulun yapımı sırasında kaybettiğimiz Enis-Necip Tüyeni kardeşlerin katkılarıyla hayata geçirdik. Ekim ayında da üçüncü anaokulumuzu açacağız. Daha da önemlisi üç anaokulumuz da hayırseverlerimiz yaptı. Bunun gibi çok sayıda sosyal tesisimizi hayırseverlerin desteği ile yaptık. Eğer bölge halkı belediyesine güveniyorsa siyasi kimliğe bakmaksızın pek çok sosyal tesisin yapımına katkı sağlıyor. Bu güveni sağladığımız için bir kez daha gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA