ZORLU VİRAJ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZORLU VİRAJ


 

Bu haftayı BAY geçirecek olan Tarsus İdman Yurdu, zorlu ilk 5 haftaya en iyi şekilde hazırlanarak, sahadan kayıpsız ayrılmanın planlarını yapıyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Ligde bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Tarsus İdman Yurdu evinde seyircisi önünde Anagold 24 Erzincanspor 1-0 yenerek puanını 4’de çıkardı.

Teknik Direktör Ergün Penbe de, maçla ilgili gazetemize yaptığı değerlendirmede ilk haftaların zor olacağını daha önce söylediğini ve böylede olduğunu belirterek, maçın da bekledikleri gibi olduğunu söyledi.

 

İLK 5 HAFTA ZOR

“Zor oldu, zorlandık” diyen Penbe, “Son pozisyonda bir gol pozisyonu kaçırdılar. Maç 1-1’de bitebilirdi. Erzincanspor iyi mücadele etti, onları da tebrik etmek lazım. Karşımızda zaten diri bir takım bulacağımızı biliyorduk. Kondisyonları iyiydi. Geçen hafta onlar maç oynamadılar bu nedenle bizim için kapalı bir kutuydular. Gördük ki oynamasalar bile eksikliği kapatmışlar. İyi mücadele ettiler. 2’inci golü bulabilseydik bizim için daha iyi olurdu. Zaman zaman zorlandığımız anlar oldu. Rakibin girdiği pozisyonlar vardı. Önemli olan gol yememek ve galip gelmekti. Yeni kurulan bir takımız, ilk haftalar zaten zor olacaktır. Önemli olan ilk 5 haftayı kayıpsız geçebilmek. Bu haftayı sahamızda, seyircimizin önünde kazandık, mutluyuz. Seyircimizin desteği bize artı bir güç oldu. BAY haftamıza girdik, daha iyi çalışıp, eksikliklerimizi görüp, bu maçın analizini iyi yapıp, bir an önce daha iyi bir takım haline gelmek istiyoruz” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA