IŞIK GÖRÜNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

IŞIK GÖRÜNDÜ


 

Amatör futbol kulüpleri iki yıl aradan sonra tekrar yeşil sahalara dönüyor.

ALİ ŞANLI

Yeni tip koronavirüs Covid-19 salgını nedeniyle dünyada ve Türkiye’de yaşamımızda kısıtlamalara neden olmuş bu durumdan spor etkinlikleri de olumsuz etkilenmişti. Bütün branşlar gibi futbol maçları da iptal olmuştu. Yaklaşık 2 yılın ardından amatörlerin sahaya dönme sinyalleri yanmaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun  Amatör Ligler oynanacak açıklaması ile Amatör liglerde hareketlilikte başladı.

Hafta içi yapılan fikstür çekimi ile ilk olarak gruplar belli oldu. 18 takımın yetkilisinin katıldığı fikstür çekiminde takımlar 2 gruba ayrıldı. 9’ar takımdan oluşan gruplar ise şu şekilde oluştu. A grubu Tarsusgücü, Akdenizgücü, Kuvayi Miliyespor, Ormanspor, Karacailyas Veteranlar, T. Arpaçsakarlar, Çukurova Birlik, Camspor ve Tarsusspor’dan oluşuyor.

B grubu ise diğer gruba göre daha zorlu geçmesi bekleniyor. Daha çok kurum takımların mücadele edeceği B grubunda Gülnar Belediyespor, Tarsus Belediyespor, Anamur Belediyespor, Toroslar Belediyespor, Yolspor, Boynu İnceli, Homurlu 1951, Erdemlispor,Akdeniz Belediyespor takımları şampiyonluk mücadelesi verecek.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA