ÖZTUNÇ, ESKRİMDE GURURUMUZ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZTUNÇ, ESKRİMDE GURURUMUZ OLDU


 

Mersinli Eskrimci Ömer Kaan Öztunç, Ankara’da düzenlenen U17 Yıldızlar ve Büyükler Kılıç-Epe Açık Turnuvası’nda ikinci oldu.

Haber Merkezi

 

Türkiye Eskrim Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan ve 11-12 Eylül tarihleri arası Ankara’da düzenlenen U17 Yıldızlar ve Büyükler Kılıç-Epe Açık Turnuvası'nda Mersinli sporcumuz Ömer Kaan Öztunç büyük erkekler Epe kategorisinde ikinci olma başarısı gösterdi.

Ankara Sincan Spor Salonu'nda Adıyaman, Adıyaman, Aksaray, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Sakarya Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon ve Zonguldak olmak üzere 23 ilden  625 sporcunun mücadele ettiği organizasyonun sonunda, büyük erkekler Epe de Mersinli sporcumuz Ömer Kaan Öztunç Türkiye ikincisi olurken, dereceye giren sporcular madalya ve kupaları verildi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de yayınladığı mesajda, “U17 Yıldızlar ve Büyükler Kılıç-Epe Açık Turnuvası'nda  ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza atan Mersinli sporcumuz Ömer Kaan Öztunç ve onun bu seviyelere gelmesinde büyük pay sahibi Antrenörlerimiz Güzin Yalçın, Osman Yalçın ve Selçuk Dönerkaya’yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA