İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENLE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENLE BAŞLADI


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de İlköğretim Haftası Kutlama Programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni ile başlayan kutlamalar, Mezitli Şehit Yiğitcan Çiğa İlkokulu'nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, il protokolü, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törende, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının tüm millet için hayırlı uğurlu olması temennisi dile getirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Koca, konuşmalarında bu eğitim öğretim yılının hepimiz için çok özel ve önemli olduğunu, öğretmen ve öğrencilerimizin birbirlerini çok özlediklerini dile getirerek, “İnşallah, Sağlık Bakanlığımızın belirtmiş olduğu kurallara harfiyen uyarak, bireysel olarak da toplum sağlığı ile ilgili sorumluluklarımızın bilincinde hareket ederek bu zorlu dönemi hep birlikte aşacağız. Çocuklarımızın sağlığı, geleceği bizim için her şeyden önemli. Sizler bize bu vatanın emanetisiniz. Sizlerin geleceği bizim geleceğimizdir. Lütfen siz vatanınıza, milletinize, ailenize faydalı birer evlat olmak için çalışınız. Bu zorlu günlerde sizlerden öncelikli isteğimiz, sağlığınız için maske-mesafe-hijyen kuralına uymanızdır. Hiç endişeniz olmasın, sizler için her türlü zorluğa karşı canla başla mücadeleye hazırız, eğitim camiası olarak her kadememizde, tüm birimlerimizle her daim görev başındayız." dedi.

Törende 4. sınıf öğrencilerinin, okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine, "Hoş geldiniz" diyerek hediye vermeleriyle duygusal anlar yaşandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA