TARSUS İSTEDİĞİNİ ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS İSTEDİĞİNİ ALDI


 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 2. haftasında Tarsus İdman Yurdu, sahasında Anagold 24 Erzincanspor’u 1-0 yenerek puanını 4’de çıkardı.

Ali Şanlı

 

TFF 2. Ligde bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Tarsus İdman Yurdu evinde seyircisi önünde  Anagold 24 Erzincanspor 1-0 yenerek puanını 4’de çıkardı.

Maça istekli ev etkili başlayan Sarı Lacivertli ekip maçın ilk dakikalarından itibaren oyunu rakip sahaya yıktı. Seyircisi ile coşan Tarsus ekibi maçın 12’nci dakikasında Sinan ile 1-0 öne geçti. İlk yarı başka gol olmayınca Tarsus İdman Yurdu soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya 1-0 geride giren konuk ekip Erzincanspor ilk dakikalarda baskılı bir oyun oynadı. En azından beraberliği yakalamak isteyen konuk takım bulduğu fırsatları gole çeviremedi. Yenilenmiş kadrosu ile seyircisinin önüne çıkan Tarsus İdman Yurdu ilk sınavını güzel futbol ve 3 puanla geçti.Ligin ikinci haftasında 4 puan toplayan Sarı Lacivertli ekip 4 puan ile 5. Sırada haftaya girdi.


GALİBİYET BAŞKANA HEDİYE EDİLDİ

TİY İkinci Başkanı Salih Erdoğan, maç sonrası yaptığı değerlendirmede ligin ilk haftalarının herkes için zor olduğunu söyleyerek, “Erzincan iyi bir ekip. 1-0 kazandığımız için mutluyuz. İlk haftalar zor olduğu için zorlanıyoruz. Biz de yeni bir takımız. Transferlerimiz çok oldu. Bunu da bugünkü maçta iyi değerlendirdik ve 1-0 galip geldik. Bizim için mutluluk verici bir şey. Galibiyete başkanımıza hediye ediyorum” dedi.

 

 

Stat: Tarsus

Hakemler: Yunus Dursun xx, Emre Demirel xx, Çağrı Ateş xx

Tarsus İdman Yurdu: Abdulaziz xx, Muharrem xx, Uğur xx, Abdulsamed xx (Ferhat dk. 78 x), Cengiz xx, Yasin xx (Alperen dk. 65 x), Okan xx (Niyazi dk. 65 x), Azad xx, Ahmet xx, Sefa Durmuş xx (Aytaç dk. 87 ?), Sinan xxx (Hüseyin dk. 78 x)

Anagold 24 Erzincanspor: Hayrullah xx, Yunus xx, Birhan xx (Oktay dk. 75 x), Uğurcan xx (Atalay dk. 81 ?), İbrahim xx (Emirhan dk. 70 x, Sefa Küpeli dk. 75 x), Mümin xx, Rıdvan xx, Ozan xx (Mustafa dk. 75 x), Sefa Akgün xx, Muhammed xx, İlyas xx

Gol: Sinan (dk. 12) (Tarsus İdman Yurdu)

Sarı Kartlar: Muharrem, Yasin, Aytaç (Tarsus İdman Yurdu), Uğurcan (Anagold 24 Erzincanspor)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA