SON DAKİKA TRANSFERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SON DAKİKA TRANSFERİ


 

İçel İdman Yurdu yaz transfer döneminin bitmesine saatler kala kadrosunu Ömer Faruk Sezgin ile güçlendirdi.

ALİ ŞANLI

 

Futbolda "Yaz transfer dönemi" olarak adlandırılan 2021-2022 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi kapandı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre 17 Haziran 2021'de başlayan yaz transfer dönemi, gece yarısı itibarıyla sona erdi. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 12 Ocak 2022'de başlayıp 8 Şubat 2022'de sona erecek. Misli.com 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, kadrosuna 19 oyuncu alarak yaz transfer dönemini böyle değerlendirdi

İçel idman Yurdu transfer döneminin son gününde TFF 2. Lİg’de mücadele eden Ankaraspor takımından forvet oyuncusu Ömer Faruk Sezgin ile kiralık olarak anlaştı. Ömer Faruk kırmızı Lacivertli ekibin 19. Oyuncusu oldu.  Ligde ki ilk maçını 3-0 kazanan Mersin ekibi ligde 2. Maçına İzmir’de çıkacak. Şampiyonluk isteyen İçel İdman Yurdu Karşıyaka maçında puan ya da puanlar bekliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA