İÇEL SANAT KULÜBÜ’NDEN GÜLTAK’A ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL SANAT KULÜBÜ’NDEN GÜLTAK’A ZİYARET


 

İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Baskın, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi

Çeşitli kültür sanat faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve yaklaşan Arkeoloji Günleri'ne dair istişare halinde olmak maksadıyla İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Baskın, Başkan Mustafa Gültak'a ziyarette bulundu.

SANATA VERDİĞİ DESTEKLERDEN ÖTÜRÜ BAŞKAN GÜLTAK'A TEŞEKKÜRMecit Baskın, "Bugün yaptığımız işler hakkında bilgi vermek maksatlı aldığımız mesafeyi anlatabilmek adına ziyaretimizi gerçekleştirdik. Akdeniz Belediyesi ile nasıl ortak değerler yaratabiliriz noktasında da istişarede bulunduk. Ayrıca Ekim ayında Arkeoloji Günlerimiz başlıyor. Konuya dair de Sayın Başkan Mustafa Gültak'ı bilgilendirmenin yanı sıra bizleri onurlandırmasını da istedik. Sanata verdiği desteklerden dolayı da kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN GÜLTAK; "İÇEL SANAT KULÜBÜ’NÜN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"İçel Sanat Kulübü ile Akdeniz Belediyesi olarak ortaklaşa yaptıkları projeler olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Gültak ise; “Bundan sonraki süreçte de belediyemizin imkanları ölçüsünde İçel Sanat Kulübü’nün yanında olmayı sürdüreceğiz. İlçe sınırlarımız içerisinde yer alan muhakemet binası olarak bilinen yerde de kulübümüzün sanatsal faaliyetler yapması hususunda öngörüde bulundum. Bu ve benzeri faaliyetlerle ilgili olarak da çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sanatın ve sanatçının her daim yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA