TURİZMİN MERKEZİ KIZKALESİ’NDE PAZAR YOĞUNLUĞU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TURİZMİN MERKEZİ KIZKALESİ’NDE PAZAR YOĞUNLUĞU


 

Mersin'de UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezleri başında gelen Kızkalesi'nde tatilciler, sezonun sonuna yaklaşılması ve okulların yarın açılacak olması nedeniyle bugün yoğunluk oluşturdu.

Erdemli ilçesi sınırlarına yer alan 100'ün üzerinde tesis ve 3 binin üzerinde yatak kapasitesine sahip yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği Kızkalesi'nde Pazar yoğunluğu yaşandı. İl dışından gelen tatilcilerin yanı sıra Mersin ve yakın bölgelerden gelen günü birlikçilerle birlikte sahil doldu. Bir çok tatilci, deniz ve kumsalın keyfini çıkartırken, bazıları teknelerle Kızkalesi turu yaptı. Bu yıl özellikle gurbetçilerin daha çok gelmesiyle birlikte iyi bir sezon geçiren turizmciler, yoğunluğun hem okulların açılması hem de gurbetçilerin büyük bir bölümünün dönüşe geçmesiyle sezonun sonuna yaklaşıldığını ifade etti.

Şehir dışından gelenler ise Kızkalesi sahilinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek, keyifli bir tatil geçirdiklerini kaydetti. Okulların açılmasıyla birlikte dönüşe geçeceklerini aktaran tatilciler, fırsatı olanların mutlaka bölgeye tatile gelmesini tavsiye etti.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA