BOZDOĞAN: ADAYIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZDOĞAN: ADAYIM


 

Dr. Haluk Bozdoğan, yerel seçimlere daha 2, 5 sene olmasına rağmen Tarsus Belediye Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Belediye Meclisinde konuşan Bozdoğan, çektiği sıkıntılara değinerek, “Seçimde yüzde 100 adayım. Şartlar ne olursa olsun. Bunu bütün Tarsus halkı bilsin” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Tarsus’u 25 yıl sonra MHP’nin elinden alarak, CHP’ye kazandıran Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan resti çekti ve 2, 5 sene sonra yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Sık sık parti il yönetimi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile sık sık sorun yaşadığı bilinen Başkan Bozdoğan, Tarsus Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı birinci toplantısında dilek ve temenniler bölümünde söz alarak, belediye başkanlığı yaptığı 2, 5 senede çok sıkıntılar çektiğine vurgu yaptı.

 

“ÇOK SIKINTI ÇEKTİM”

“Gurkun cücüğü güzün sayılır” diye bir sözün bulunduğunu ifade eden Bozdoğan, “Gerçekten de 2 buçuk yıldır çok sıkıntılar çektim. Bir belediye başkanı olarak bir çok şeyi sayıyorum. Nasıl gurkun cücüğü güzün sayılacaksa elbette bizimde sayacağımız bir dönem var. Ama şundan emin olun sizlerden defalarca rica ediyorum bu meclis Tarsus meclisi. Tarsus’un çok sorunları var. Nasıl bizler gece gündüz çalışıyorsak buradaki meclisteki arkadaşların duyarlı olmasını özellikle istiyorum. Bir yerde sanayileşmeden inovasyonun 6 döngüsünden bahsediyoruz. Bazen gülesim geliyor hiç kusura bakmayın. Geçmiş dönemlerde hani bir su gücünden, tekstilden demirden demiryolundan çelikten bahsediyorduk. Belki de son dönemin o dijital ağları düşünün yazılımı düşünün. Artık bunların hepsi bitti. Nesnelerin interneti var. Artık yapay zeka var. Robotlar var. Dronlar var. Temiz enerji var. Şu güzelim Tarsus için düşüncelerinizi hep buraya kaydırın” şeklinde konuştu.

 

“YANLIŞ BENDEN KAYNAKLANIYORSA ONURUMLA İSTİFA ETMESİNİ BİLİRİM”

Halkından sakladığı hiçbir şeyin bulunmadığını anlatan Bozdoğan, “Kendi içimden insanlarda hata yapsa o hatanın karşısında yanlış benden kaynaklanıyorsa da onurumla erdemimle istifa etmesini de bilirim. Bu konuda emin olun. Benim için hayatımda en önemli şey onurdur. Erdemdir. Ama hiç kimse Haluk Bozdoğan’a değil, Tarsus Belediyesi’nin makamına zarar veremez. Öylesine insanlar çıkıyor ki ortaya; bizlerin geçmişine, analarımıza, dedelerimize dünyanın laflarını söyleyebilecek kadar karaktersiz alçak insanlar var. Basın yoluyla, sosyal medya yoluyla saldırıyorlar. Türkiye’de bunu birilerine yapacak olsanız hemen anında hapsi boylarsınız. Ama bizler susuyoruz. Susmak cümlenin dinlendirilmesi dedik. Dinlendiriyoruz onu. Ama elbette bir gün haykırdığımız zaman bu tip insanları prim veren siyasileri de evelallah gömmesini biliriz. Ama yazıktır. Bu kadar iyi çalışan bir belediyede gecesini gündüzüne katarak çalışan yönetim kadrosundaki bir belediyede eğer 3-5 tane kendini bilmez amigo süratlı bilmem ne insanlarla bile benim içimdeki insanlar irtibata geçiyorsa o zaman gereken yanıtı veririm” diye konuştu.

 

“YÜZDE YÜZ ADAYIM”

Belediyeye ahkam kesilmeye ve oturmaya gelinmemesini isteyen Bozdoğan şunları söyledi: “Hele hele müdür yada başkan yardımcısı. Siyaset yapacaksa yolu açık kardeşim. Gidin siyasetinizi yapın. Ama belediyeye hizmet vermek istiyorsanız açıkça ben şunu yaptım aslanlar gibi deyin. Bizim gurur duyacağımız bu. Ha seçim zamanına daha var. Herkes çıkar aslanlar gibi ben geldim belediye başkanlığına adayım der. Geçen grup toplantısında net bir şekilde söyledim. Evet bu seçimde yüzde 100 adayım. Şartlar ne olursa olsun. Bunu bütün Tarsus halkı bilsin”.    


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA