ZAFER COÞKUSU MEZÝTLÝ’NÝN HER YERÝNE YAYILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZAFER COÞKUSU MEZÝTLÝ’NÝN HER YERÝNE YAYILDI


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi tarafýndan düzenlenen farklý etkinliklerle 30 Aðustos Zafer Bayramý’ný kutlayan Mezitlililer, bayram coþkusunu oturduklarý sitelere de taþýdý. Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan Mezitli genelinde farklý sitelerde yapýlan programlara katýlarak, 30 Aðustos Zafer Bayramý kutlamalarýna destek verdi. Akdeniz Mahallesi Yaþar Doðu Caddesi ve Zeytinli Caddesi boyunca devam eden 30 Aðustos Zafer Yürüyüþünün ardýndan Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatro’da Grup Naka eþliðinde Mezitlililerle birlikte bayram doyasýya kutlayan Baþkan Tarhan, vatandaþlardan gelen davet üzerine farklý sitelere giderek coþkuya ortak oldu.

Mezitli’de yaþayan vatandaþlarýn, aydýn ve demokrat yapýsýyla her zaman farkýný ortaya koyduðunu ifade eden Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, “Vatandaþlarýmýz, 30 Aðustos Zafer Yürüyüþümüze ve Amfi Tiyatromuzda gerçekleþen Grup Naka konserine gelerek bayram kutlama coþkumuza ortak oldu. Eþim ve çalýþma arkadaþlarýmýzla sitelerde ki kutlamalara katýlarak destek verdik. Gerçekten halkýmýz, alanlarda yapýlan kutlamalara çeþitli engeller çýkarmaya çalýþanlara inat yapýlan törenlere katýlýyor, sitelerinin bahçesine kadar kutlamalara devam etmektedir. Atatürk ve Türkiye sevgisiyle dolu insanlarýn yer aldýðý bu tabloyu görmek bizlerin de moralini zirveye çýkarmaktadýr. Halkýmýza; her bayramda olduðu gibi 30 Aðustos Zafer Bayramý’na gösterdikleri ilgi nedeniyle teþekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA