YENİŞEHİR’DE OTEL KONFORUNDA YURT | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR’DE OTEL KONFORUNDA YURT


 

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’na kayıtlar başladı. Menteş Mahallesi’nde bulunan yurt binası öğrencilerin her tülü konfordan yararlanabileceği şekilde düzenlendi. Pandemi dolayısıyla geçtiğimiz yıl hizmete açılamayan Mersin Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu yeni eğitim- öğretim yılında şehir dışından gelen üniversite öğrencilerini konuk etmeye başladı.

Menteş Mahallesi’nde 4 yıldızlı otel konforunda inşa edilen yurt binası şehir dışından gelecek üniversite öğrencilerini ağırlayacak. 

Yenişehir’in nezih lokasyonunda yer alan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu 102 oda kapasitesine sahip, toplamda 318 öğrenciyi barındıracak şekilde hizmet veriyor.  72 adet 4 kişilik ve 30 adet tek kişilik odaların yer aldığı yurtta sınırsız wi-fi ve 7/24 güvenlik hizmeti de bulunuyor.

 Aynı zamanda her odasında banyo bulunan yurtta öğrenciler 24 saat sıcak su imkanından faydalanabilecek. Odalarda kişisel kullanım dolapları ve duman dedektörü ile bağımsız iklimlendirme sistemi de yer alıyor.  Öğrencilerin kullanımına açık revir, yemekhane, kafeterya ve çamaşırhanenin de yer aldığı yurdun içerisinde çamaşır kurutma makineleri ve ütü imkanı da bulunuyor. Yurt binasında ayrıca öğrencilerin ders çalışması için 10 adet çalışma salonu ile mimarlık ve mühendislik fakültesi öğrencilerinin çizim yapabileceği masalarının yer aldığı çalışma salonu ve bir kütüphane de yer alıyor. 

Mersin Üniversitesi ve Toros Üniversitesi’ne giden toplu taşıma araçlarının yurdun önünden geçmesi de öğrenciler için büyük kolaylık sağlıyor. Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’na kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler 0324 503 70 10 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bilgi alabilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA