TARİHE GEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARİHE GEÇTİ


 

1.Ligin yeni takımı Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK transferde tarihi bir ilke imza attı. Kulüp geçen sezon Süper Lig de oynayan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübünden Jacquy Yannick Banıomo ile anlaştı.

ALİ ŞANLI

 

Geçen yıl şampiyon olarak 1. Lige çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, bir ilke imza attı. Güçlü bir kadro kuran Mersin ekibi tarihinde bir ilke imza atarak tarihe geçti. Yalıkavak Genç Uşak, geçen sezon Antalya Konyaaltı Belediyesi forma giyen Jacouy Jannıck Banıomo ile anlaştı. Yetenekli oyuncu Mersin Büyükşehir Belediyesi kadın hentbol takımın ilk yabancısı olarak kulüp tarihine geçti. Sağ kanat, oyun kurucu olarak da oynayan Jacouy aslında solak.

Hedeflerinin hentbolda kalıcı ve sağlam temel taşlar üzerine kurulmuş bir takım inşa etmek olduğunu söyleyen İdari Menajer Ozan Kaya, birkaç sporcu ile daha anlaştıklarını, takımın kemik yapısının Mersinli kızlardan oluştuğunu aralarına kulübe güç katacak 4 veya 5 tecrübeli transfer ile sezona başlayacaklarını bildirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA