ENGELSÝZ YAÞAM PARKI’NDA 30 AÐUSTOS COÞKUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENGELSÝZ YAÞAM PARKI’NDA 30 AÐUSTOS COÞKUSU


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükþehir Belediyesi Engelliler ve Saðlýk Hizmetleri Dairesi’nin 30 Aðustos Zafer Bayramý’nýn 99. yýl dönümü dolayýsýyla Yeniþehir ilçesi Engelsiz Yaþam Parký’nda düzenlediði kutlama etkinliðine çok sayýda özel gereksinimli birey ve ebeveynleri katýldý. Dolu dolu geçen etkinlikte özel bireyler hem eðlendi hem de zafer coþkusunu yaþadý.

Engelsiz Yaþam Parký’nda saygý duruþunun ardýndan Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýyla baþlayan etkinlikte günün anlam ve önemini belirten bir de konuþma yapýldý. Programýn devamýnda kürsüye çýkan özel bireyler, 30 Aðustos Zafer Bayramý ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk temalý þiirler okudu. Ardýndan palyaço kostümlü animatörlerle birlikte davul zurna eþliðinde oyunlar oynayan özel bireyler, halk oyunlarý ve geleneksel gösterileri de sergiledi. Etkinlikte özel bireylere çeþitli yiyecek ve içecek ikramlarý yapýldý.

Müzik eþliðinde çeþitli oyunlar oynayan özel bireyler, ‘Ýzmir Marþý’ çalýndýðýnda ise Türk bayraðýný ellerine alarak hep birlikte dalgalandýrdý. O an Atatürk sevgisi ve zafer coþkusunu yaþayan özel bireyler, Ýzmir Marþý’ný da hep bir aðýzdan seslendirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA