BÜYÜK ZAFERİN 99. YILDÖNÜMÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜK ZAFERİN 99. YILDÖNÜMÜ


 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 30 Ağustos 1922’de zaferle taçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Anadolu işgalden kurtarılıp, millet hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuştu… Büyük Zaferin 99’ıncı yıl dönümü Mersin’de pandemi kuralları çerçevesinde kutlanacak.

Haber Merkezi

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'ncu yıl dönümü kutlanıyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de pandemi kuralları çerçevesinde bir dizi kutlama etkinliğine imza atılacak.

Mersin Valiliği tarafından düzenlen kutlama programı kapsamında 30 Ağustos günü sabah saat 09:00’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirilecek.

Tebrikat Töreni ise Kültür Merkezi’ndeki Şeref Salonu’nda gerçekleştirilecek. Bayram kutlanmaları ise Cumhuriyet Meydanında devam edecek. Protokol halkın bayramını kutlarken çeşitli etkinliklere imza atılacak.

 

“İSTİKBALİMİZE SAHİP ÇIKARAK, VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Mersin Valisi Ali İhsan Su da, bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Bugün milletçe büyük zaferin 99. yıl dönümüne kavuşmanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Yüce milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Samsun'da başlattığı kurtuluş mücadelesini, her türlü yokluk ve imkansızlığa rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonunda zaferle taçlandırmış ve bu güzel vatanımızı bizlere emanet etmiştir. Bizler de onların torunları olarak istiklal ve istikbalimize sahip çıkarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için onlardan aldığımız ilhamla, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA