KİRLİ SİYASET DEVREDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİRLİ SİYASET DEVREDE!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki işçi çıkarma gerilimi kirli siyasete neden oldu. Kimliği belirsiz kişilerce Silifke’nin farklı noktalarına “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde HDP’li olmayanlar işten atılıyor, HDP’ye üye ol işin çözülsün dedi işten çıkarttı” yazılı imzasız pankartlar asarak, HDP’yi hedef gösterip, Büyükşehir’e yüklendi.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart yerel seçimlerinden sonra koltuğa CHP’li Vahap Seçer’in oturması ile başlayan işçi çıkarmalara ilişkin gerilim giderek tırmanıyor. Özellikle MHP’li kadroların işten çıkartıldığına yönelik iddialar zaman zaman gerilime neden olurken, son olarak HDP’yi hedef alan kirli siyaset devreye girdi.

Kimliği belirsiz kişilerce Silifke’nin farklı noktalarına “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde HDP’li olmayanlar işten atılıyor, HDP’ye üye ol işin çözülsün dedi işten çıkarttı” yazılı imzasız pankartlar asarak, HDP’yi hedef gösterip, Büyükşehir’e yüklendi.

 

“MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Pankartların önünde bir açıklama yapan CHP Silifke Başkanı Bünyamin Uçar, Bu provokasyonu yapan, göz yuman, gereğini yapmayan, alçaktır, onursuzdur, namussuzdur. Mersin ve Silifkemizin farklı yerlerine asılan bu pankart ile milletimizi birbirine düşürmeye çalışanlar avucunuzu yalayacaksınız. Bu vatan sahipsiz değildir. Kan emici yarasa olduğunuzu biliyorduk bunu bu gece kendinizde itiraf ettiniz. Gece yarısı asıtığınız bu pankartla aslında ne kadarda zavallı ve çözümsüzlük içinde çırpındığınızı anlatıyorsunuz. Sizi ne kadar rahatsız ettiğimizi biliyoruz, kusura bakmayın sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin tüm provokasyonlara rağmen hizmetlerine aralıksız devam edeceğinin altını çizen Uçar, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer siz yarasalara rağmen Mersin halkına hizmet etmeye devam edecektir. 20 yıldır ülkemizin bütün değerlerini el birliği ile yok edenler bu çirkin davranışınızla bu çözümsüzlüğünüzü kapatamayacaksınız. Mersin halkı bir bütün olarak Mersinimize Silifkemize hizmet için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer e sahip çıkmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

“BAŞSAVCILIĞI’NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

Partinin il başkanlığından da konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapılarak, “Cumhuriyet Halk Partili Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkında Mersin şehir merkezinde ve tüm ilçelerinde, suç unsuru niteliğindeki gerçek dışı yazılar içeren yasa dışı afişler asılmıştır.

Bu afişleri asarak ve astırarak Mersin’de siyaseti zehirlemek, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek isteyenlere geçit vermeyeceğiz.

Yalan ve iftira dolu afişleri organize şekilde asan, afişlerin asılmasına fikir ve eylem birliği içerisinde katılan, bu plan doğrultusunda hareket eden herkes hakkında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk.

Mersin’deki barış ve kardeşlik iklimini siyasi hesapları önünde engel olarak görenler; Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, eşit ve adil yönetim anlayışıyla toplumun tüm kesimlerinde yarattığı memnuniyetten rahatsız olup bu gerçeği gölgelemek için iftiralara sarılanlar hukukun ve halkın iradesi karşısında hak ettikleri cezayı alacaklar” denildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA