BAŞKAN CENKCİMENOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN CENKCİMENOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI


 

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Cenkcimenoğlu mesajında, “Büyük zaferin 99. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle bir açıklamada bulundu. 

Türk milletinin tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığını ifade eden Başkan Cenkcimenoğlu, “30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır” dedi.

30 Ağustos zaferinin inanç ve motivasyonu ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti için mücadele edeceklerini ifade eden Başkan Cenkcimenoğlu, “Bağımsızlık için mücadele ederek bizlere bağımsız bir ülke veren ecdadımızın çizdiği yolda yürümeye devam edeceğiz. DEVA partisi olarak; demokratik hukuk devleti prensiplerine bağlı kalarak, insan haklarına saygılı, halkımızın özgürlüklerini kullanabileceği bir Türkiye oluşturmak için çalışacağız” dedi.

Başkan Cencimenoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız ve bayrağımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA