KAYMAKAM BAYRAKLI’DAN KÖY MEYDANINDA HALK TOPLANTISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYMAKAM BAYRAKLI’DAN KÖY MEYDANINDA HALK TOPLANTISI


 

Halkla diyaloga önem veren Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Dayıcık köyü meydanında düzenlediği toplantıda vatandaşın sorunlarını dinledi.

Gizem Ekici

 

Mersin’in Gülnar İlçesi Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı Belediye Başkan Vekili Süleyman Yılmaz ve kurum amirleri ile birlikte Dayıcık köylüleri ile toplantı yaptı. Toplantı halkla doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmak suretiyle vatandaşın istek, öneri ve şikayetlerini ele alıp değerlendirmek amacıyla, köy meydanında düzenlendi. Toplantıya başta kadınlar olmak üzere köylüler büyük ilgi gösterdi. Köylüler Kaymakam Bayraklı’ya sorunlarını anlatarak çözüm bulunmasını istedi. Köylüleri tek tek dinleyen Kaymakam Bayraklı sorunlarının çözümü için daire müdürlerine talimat verdi.

Dayıcık Mahalle Muhtarı Mehmet Tülü, ilçelerinde bir kaymakamın bütün vatandaşları köy meydanında toplayarak sorunlarını dinlemesine ilk defa şahit olduğunu söyledi. Kaymakam Bayraklı’nın halkla iletişime büyük önem verdiğini ifade eden Tülü, “Bizim köyümüzde de toplantı yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi. Çözümü için yetkili birimlere talimat verdi. Köylülerimiz özellikle kadınlarımız toplantıya ilgi gösterdi. Devlet yetkilisi olarak mahallemize kadar gelmesi bizleri sevindirdi” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA