TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDEN 3 BOYUTLU HEDÝYE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDEN 3 BOYUTLU HEDÝYE


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, Ankara'da düzenlenen Genç Dostu Þehirler Kongre ve Sergisi'nde ziyaretçilere, 3D yazýcý tekniði ile yazdýrdýðý 3 boyutlu figürler de hediye etti.

Bilimsel ve Teknolojik geliþmeleri yakýndan takip eden belediye, atölye çalýþmalarý ve sunduðu renkli faaliyetlerle etkinliðin gözdesi oldu. Gençlik ve Spor Bakanlýðý ile Türkiye Belediyeler Birliði'nin (TBB) ev sahipliðinde yapýlan etkinlik, Türkiye'nin dört bir yanýndan yoðun ilgi gördü.

Tekno Toroslar Projesi'nin tanýtýmýný yapan, Miniada Robot, drone parkuru, Tekno Toroslar Merkezinin üç boyutlu maketi ile dikkat çeken belediye, 30x30x40 baský alaný, 120 mm/S hýz, abs, pet-g, asa filamentleri destekleyen,  32 bit kontrol ünitesi ve nema 17 torklu motor sistemi bulunan 3D yazýcý ile figürler yazdýrarak ziyaretçilere sundu.

 

“TEKNOLOJÝYÝ EN VERÝMLÝ BÝR ÞEKÝLDE KULLANMAYA ÇALIÞIYORUZ”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Çevik Belediyecilik anlayýþýyla yenilikleri takip eden ve hýzla ortaya koyan bir belediye olduklarýný kaydetti.

Baþkan Yýlmaz; "E-belediye hizmetlerimiz, kendi bünyemizde geliþtirdiðimiz otomasyon sistemimiz ile Toroslarýmýzda yaþayan tüm vatandaþlarýmýzýn taleplerini ortak bir çözüm merkezinde toplayarak, hizmetlerimizi hýzlý ve etkin bir þekilde yerine getiriyoruz. Ýlçemizin yapýsýna uygun olacak projelerimizi gerekli teknik incelemelerin ve deðerlendirmelerin ardýndan uyguluyoruz. Ankara'da düzenlenen Genç Dostu Þehirler Kongre ve Sergisi'nde belediyemizin biliþim altyapýsýnda sunduðumuz çalýþmalarý da sergiledik. Ziyaretçilere, 3 boyutlu yazýcýdan figürler çýkararak hediye ettik. Kongre ve Sergi'de gençlerimizin geliþtirdiði çalýþmalarý ve eserleri de inceledik. Onlarýn bu azmi, bilim ve teknolojik alanda yerli ve milli üretimin geleceðini de gözler önüne seriyor. Tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz. Biz de Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin yeniliklere açýk olmasý için her zaman yanlarýnda olacaðýz ve destek vermeye devam edeceðiz" diye konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA