ERDEMLİ’DE İCRADAN SATILIK DAİRE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE İCRADAN SATILIK DAİRE


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Erdemli İlçesinde 75 metrekare 1+1 daire icradan satılığa çıkıyor. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; T.C. Erdemli İcra Dairesi’ndeki 2020/910 nolu dosyaya istinaden Mersin İl, Erdemli İlçe, 316 Ada, 6 Parsel, Çeşmeli Mahallesi  3. Kat 9 Nolu bağımsız bölüm taşınmaz satışa çıkarılacak.

Mersin -Silifke yolunun 1.50 km güneyinde sahil caddesinin 70 metre kuzeyinde bulunan daire, Akdeniz’e yürüme mesafesinde. Yaklaşık 2 bin 312,07 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine ayrık nizam olmak üzere betonarme karkas yapı tarzında 4/A yapı cinsinde inşa edilen taşınmaz kat irtifakı kurulmuş ve ilgili belediyesinden alınan mimari projesine göre ruhsatlandırılmış durumda. Yeni bina olan ve kanalizasyon, şehir suyu, elektrik, haberleşme, ısıtma ve soğutma tesisatı mevcut olan yapıda yer alan daire, bağımsız bölüm mesken sınıfına girmekte. Brüt alanı 103,00 metrekare, net alanı ise 75 metrekare olan mesken asansörün ve merdiven çıkışının solunda bulunan bağımsız bölüm, 1 oda 1 salon mutfak birlikte ve 1 adet kat bahçesine sahip.

Kat bahçesi katlamalı cam balkon ile kapatılarak odaya çevrilmiş durumdaki daire, 2+1 olup, toplam 2 oda, salon mutfak birlikte, 1 banyo ve 1 ebeveyn banyosu bulunmaktadır. 2 adet balkon bulunmakta. Dairenin giriş kapısı çelik, antre, hol,salon mutfak ve odaların zemini seramik, ıslak hacimler zemin seramik duvarlar fayans kaplama olup lavabo, klozet ve duşa kabin mevcut. Yeni sıfır daire olan içi bakımlı ve temiz durumdaki Çeşmeli Mahallesi, Sahil Caddesi, Çeşmeli Park Apartmanı Kat:3 No: 9 Erdemli adresindeki 280 bin TL değerindeki yapı, 12 Ekim 2021 günü 10:40 - 10:45 saatleri arası, satılamaz ise 9 Kasım 2021 günü 10:40 - 10:45 saatleri arasında Erdemli Belediye Başkanlığı Nikah ve Konferans Salonu 4. kat adresinde satışa çıkartılacak.

 

Ayrıntılı bilgi ve ilan için tıklayınız:

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA