HAKARETE UĞRAYAN POLİSLERE MÜFETTİŞ İNCELEMESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAKARETE UĞRAYAN POLİSLERE MÜFETTİŞ İNCELEMESİ


 

Mersin’de trafikte durdurdukları AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın hakaretine uğrayan polis memurları müfettişlere ifade verdi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’de trafikte durdurdukları AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın ‘şerefsiz, çemkiriyorsun, içeri tükürük geliyor’ şeklindeki hakaretine uğrayan trafik polisleri için müfettiş görevlendirildi. Yaşanan diyaloğa ait video görüntülerinin sosyal medya ve basın yayın organlarında yayınlanmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 2 müfettiş Mersin’e geldi. Polis memurlarının amirlerini dinleyen ve olayın nasıl meydana geldiğini detaylı bir şekilde araştıran müfettişler daha önce açığa alınan 2 polis memurunun da ifadesini aldı. Müfettişlerin raporunu tamamlamasının ardından polislerin göreve iade edilip edilmemesine karar verileceği öğrenildi.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın kendisini durduran trafik polislerine yönelik ‘şerefsiz, çemkiriyorsun, içeri tükürük geliyor’ şeklindeki hakaret sözleri kamuoyunda büyük tepki çekmişti.

Polisler ile kadın milletvekili ile yaşanan diyalog uygulama sırasında polislerin kullandığı yaka kamerasına yansırken CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, kamera görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak iki polisin bu olaydan sonra açığa alındığını duyurmuştu. Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamada da polisler hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtilmişti. Kamuoyu tepkisi ve bazı AKP’lilerinde tepki göstermesi üzerine Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz daha sonra Emniyet teşkilatı ve Türk Milletinden özür dilemişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA