DEVA PARTİSİNDEN BARO BAŞKANI ÖZDEMİR’E ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA PARTİSİNDEN BARO BAŞKANI ÖZDEMİR’E ZİYARET


 

Haber Merkezi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, yapılan kongre sonrası Baro Başkanlığına seçilen Gazi Özdemir’i ziyaret etti.

Başkan Cenk Cenkcimenoğlu’nun yanı sıra, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Birkan Ölmez, İnsan Kaynakları ve Parti içi Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Esra Özkörüklü, il yöneticileri Melike Gök Telli, Muhammet Yılmaz, Tarsus İlçe yönetiminden Fatma Yıldız, Haluk Barış Tuğrul ve Akdeniz ilçe yönetiminden Fırat Altun’un katıldığı “Hayırlı Olsun” ziyaretinde hukuk alanında yaşanan sıkıntılar ve DEVA partisinin bu alanda ortaya koyduğu düşünceler konuşuldu.

 

CENKCİMENOĞLU, PARTİSİNİN HUKUKÇU ÜYELERİNİ TANIŞTIRDI

Baro Başkanı Gazi Özdemir’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Cenkcimenoğlu, parti çalışmaları ve projelerine ilişkin bilgiler verdiği açıklamada yönetim kadrolarında hukukçularının olmasının ülke ve kent sorunlarına hukukçu gözüyle bakılması yönünden önemli olduğunu ifade ederek, adalet çerçevesinde hizmet etmekten gurur duyduklarını söyledi.

 

“ÜLKEMİZDE YAŞANAN SORUNLARIN TEMELİNDE ADALETE OLAN GÜVENSİZLİK VAR”

DEVA Partisi olarak, herkese hak ettiğini vermek ve herkesin hakkını koruyup güvence altına almayı ifade eden Başkan Cenkcimenoğlu, “Adalet; toplumsal barışın, huzurun, güvenliğin ve refahın güvencesidir. Parti olarak, toplumda adalet beklentisinin çok yaygın ve güçlü olduğunun farkındayız. Partimizin temel felsefesi, siyaset ve yönetim anlayışı, adalet değeri üzerine kurulmuştur. Ülkemizin yaşadığı sorunlarının tamamının temelinde adalete olan güvenin azalması yatmaktadır”  dedi.

 

“HUKUKÇULARIN SİYASETTE OLMASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, partide hukukçu meslektaşlarının olmasını önemsediklerini, ortak hedeflerinin kentimizin ve insanlarımızın geleceği için çalışmak olduğunu söyledi. Başkan Özdemir, meslektaşlarının ve Mersin’in sorunlarına yönelik yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiği ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA