AKDENİZ’DE HEM KONSER HEM SİNEMA KEYFİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE HEM KONSER HEM SİNEMA KEYFİ


 

Akdeniz’de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Mersin Millet Bahçesi’nde Naciye Çakmak konseri ve ’Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ sinema filminin gösterimi yapıldı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği Mersin Millet Bahçesi'ndeki etkinliklere ara vermeden devam ediliyor. Geçtiğimiz akşam Naciye Çakmak'ın birbirinden güzel şarkılarıyla eğlenen vatandaşlar, konser sonrası 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun' sinema filmi ile keyifli vakit geçirdi.

Vatandaşlardan aldığı yoğun ısrar üzerine uzun bir süre sahnede kalan Naciye Çakmak, "Akdeniz Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında çok çeşitli etkinlikler yapmaya devam ediyor. Sanata ve sanatçıya verilen değerden ötürü Başkan Mustafa Gültak'ın bu tutumunu çok önemsiyorum. Çok keyifli bir atmosferde konser verdik. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte de bu tarz kültür sanat faaliyetlerinde buluşuruz" diye konuştu.

Akdeniz'de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, tarafından verilen bilgiye göre, 26 Ağustos Perşembe günü saat 19:30'da Mersin Millet Bahçesi'nde Grup Cosmos konseri ile çocuklar için çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecekken, 27 Ağustos Cuma günü saat 20:30'da Mersin Millet Bahçesi'nde Bizim İçin Şampiyon filmi, 30 Ağustos Pazartesi günü saat 19:30'da Adanalıoğlu Reşit Can İlköğretim Okulu'nda Kibrit Kutusu müzik grubu ile Güneş Korosu'nun dinletisinin olacağı bildirildi.

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA