İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’DAN AVUKATLARIN ÇÖZÜM TALEBİNE DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’DAN AVUKATLARIN ÇÖZÜM TALEBİNE DESTEK


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Özdemir, avukatların adliyelerde ve karakollarda görevlerini yapmayı zorlaştıran engellerin ortadan kalkması için Baro ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde çalışmalar yapılması talebinde bulundu.

Baro Başkanı Özdemir, avukatların adliyelerde ve karakollarda yaşadığı sorunları anlatarak, görevlerini yapmayı zorlaştıran engellerin ortadan kalkması için işbirliği içerisinde hareket edilmesinin önemli olduğunu vurguladı. Özdemir, İl Emniyet Müdürü Aslan’ın, Mersin halkının barış ve huzur içinde yaşaması için başarılı çalışmalar yürüteceğine inandığını ifade ederek, özellikle çocuk işçiliğinin, kadına şiddetin önüne geçilmesi için ortak projelerde yer almak istediklerini söyledi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ise,  avukatların adliyede ve karakollarda mesleklerini ifa ederken herhangi bir sorun yaşamamaları için elinden geleni yapacağını söyledi. Mersin’in yoğun göç alan, kozmopolit bir kent olması sebebiyle, asayiş ve uyuşturucu sorununu en aza indirmek, kentsel güvenliği sağlamak, insanların barış ve huzur içinde yaşamasına katkı sunmak için önemli çalışmaları titizlikle sürdüreceğinin bilgisini veren Aslan, toplumsal bilincin oluşmasında Mersin Barosu ile birlikte ortak eğitim çalışması yapmanın önemli olduğunu belirtti. Aslan, nezaket ziyaretleri için teşekkür ederek, Baro Başkanı Özdemir’e ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar diledi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA