MERSİN’DEKİ FUHUŞ OPERASYONUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DEKİ FUHUŞ OPERASYONUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI


 

Mersin'in Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından fuhuşla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda, Kızkalesi Mahallesi'nde faaliyet gösteren bazı iş yerlerinde çalışan kadınların, iş yeri yetkililerinin temin ettiği müşterilerle para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edildi. Bunun üzerine takibe alınan iş yerlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda K.Ç., N.Ö. ve H.D. adlı şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Yürütülen tahkikata istinaden gözaltına alınan K.Ç. ve N.Ö. isimli şahıslar "Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerden H.D. ise mahkemece denetim serbestlik ile salıverildi. Şüpheli şahısların işletmiş oldukları iş yerleri ise mühürlenerek 1 ay kapatıldı.

Erdemli İlçe Emniyeti Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise genel asayiş, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, halk sağlığının temini için yürütülen çalışmalara özenle devam edileceği vurgulandı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA