’AKDENİZ’DE YAZ AKŞAMLARI BİR BAŞKA OLUYOR’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’AKDENİZ’DE YAZ AKŞAMLARI BİR BAŞKA OLUYOR’


 

Akdeniz’de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Mersin Millet Bahçesi’nde düzenlenen Tamay Özaltun konseri renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 'Akdeniz'de Yaz Akşamları Bir Başka Oluyor' sloganıyla organize ettiği Mersin Millet Bahçesi'ndeki etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Tamay Özaltun'un sahne aldığı konser izleyicilerden tam not alırken, genç şarkıcının yüksek enerjisi ise dikkat çekti.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Tamay Özaltun birbirinden güzel şarkılarıyla muhteşem bir performans sergilerken, şarkılara eşlik eden vatandaşlar ise gönüllerince eğlendi. Akdeniz Belediyesi'nin yaz etkinliklerinde bulunmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Özaltun; "Son dönemde keyif aldığım en güzel konserlerden biri oldu. Bizleri destekleyen Sayın Başkan Mustafa Gültak'a ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. En yakın zamanda yeniden görüşmeyi çok isterim" dedi.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Akdeniz'de Yaz Akşamları organizasyonu kapsamında yazlık sinema gösterimleri ve konserlerin devam edeceğini bildirirken, çocuklar için de çeşitli faaliyetlerin olacağı müjdesini verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA