’HER ZAMAN VE HER YERDE BİRLİKTEYİZ’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’HER ZAMAN VE HER YERDE BİRLİKTEYİZ’


 

Sosyal belediyecilikte oluşturduğu ’Gönül Bağı2 Projesiyle Türkiye’de örnek projelere imza atan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, aralıksız sürdürdüğü mahalle ziyaretlerinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.

Haber Merkezi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hafta sonu Ayvagediği ve Gözne’de esnaf ve  mahalleli ile bir araya gelerek, taleplerini dinledi. Ayvagediği Mahallesi'nde pazar yerini gezen, TORTEK atölyelerini ve spor kurslarını da ziyaret eden Başkan Yılmaz'a, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, eski Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan ve meclis üyeleri eşlik etti.

Ayvagediği Mahalle Muhtarı Ayhan Gümeli ile Gözne Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın, yapılan ziyaretler nedeniyle Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve protokol üyelerine teşekkür ederek; "Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz her zaman bizlerin yanında. Sorumluluk alanındaki tüm hizmetleri fazlasıyla yapıyorlar. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz" diye konuştular.

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ise; "Bu güzel organizasyonda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da kendisinden bayrağı devralan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın sunduğu hizmetlerle ilçenin daha da güzel noktalara geleceğine inandığını belirterek; "Toroslarımıza üç dönem hizmet verdik. Her noktasında ayak izlerimiz var. Bayrağı Atsız Afşın Yılmaz kardeşimize devir ettik. Toroslarımızı aldığı yerden daha iyi noktalara götüreceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞIMIZIN ÖNCELİĞİ BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gönül birlikteliği içerisinde Toroslar'ın bugününe ve yarınlarına değer katmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; "Hemşehrilerimizle dertleşmek ve taleplerini dinlemek adına mahalle ziyaretlerimize önem veriyoruz" dedi.

Belediyecilik hizmetlerini ilçenin her noktasına ulaştırdıklarını, değişim ve gelişimde sürekliliği yakaladıklarını kaydeden Yılmaz; "Dünya farklı bir dönemden geçiyor. İki senedir pandemiyle uğraşıyoruz ve orman yangınlarımız oldu. Toroslar Belediyesi olarak dimdik ayaktayız. Göreve geldiğimiz günden beri asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin taleplerini dinliyor, hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Sizler ve bizler var oldukça daha iyisini arayacağız ve yapacağız. Hamit Tuna başkanımızdan güzel bir Toroslar devir aldık. Daha da güzel hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“GÖZNE’YE PAZAR YERİ KAZANDIRACAĞIZ”

Gözne’ye pazaryeri kazandıracaklarını anlatan Yılmaz, “Ezberimiz yok. Vatandaşımızın önceliği, bizim önceliğimizdir. Bunun en önemli göstergesi pandemi sürecini yaşadığımız son iki yıl. 17 günlük tam kapanma sürecinde Gönül Bağı Projemizi hayata geçirdik. Belediyemizin içerisindeki süreçleri iyileştirme çalışmalarımız var. Daha kısa sürede, sizler için en iyisini yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ŞİMŞEK: MERSİN’İ KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de Tarsus'tan Anamur'a Mersin'i karış karış gezdiklerini, hemşehrilerinin her zaman yanında olduklarını dile getirerek; "Yaylalarımızdaki alt yapı çalışmaları tamamlandığında Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'ın buradaki üst yapı çalışmalarını çok güzel yapacağına şüphemiz yok. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerle fazlasıyla gösteriyor. Hamit Tuna başkanımızdan devir aldığı bayrağı daha da yukarılara taşımak için mücadele ediyor” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA