TARSUS’TA TEPKİ ÇEKEN VAHŞET GÖRÜNTÜSÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA TEPKİ ÇEKEN VAHŞET GÖRÜNTÜSÜ


 

Tarsus’ta bir araç sürücüsünün yolda yatan sokak köpeğinin üzerinden geçerek yoluna devem etmesi büyük tepki çekerken, Tarsus ve Büyükşehir eski Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz sürücünün gelini olduğu yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Hediye Eroğlu

 

Tarsus’ta kadın sürücünün pikabıyla yolda yatan köpeğin üzerinden geçtikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği görüntülere sosyal medyada tepki yağdı. Sürücünü köpeğin üzerinden geçme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Ergenekon Mahallesi'nde meydana gelen olayda

sokaktan geçen bir araç yolun ortasında yatan bir köpeğin üzerinden geçti.

Aracıyla köpeğin üzerinden geçen sürücü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere hayvan severlerden tepki yağdı. Acı içinde kıvranan köpeğin Tarsus Belediyesi ekiplerince götürüldüğü hayvan barınağında ilk müdahalesinin yapıldığı öğrenildi. İki kalça kemiğinin kırıldığı anlaşılan hayvanın, daha sonra Adana'da bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu kadın sürücü Hülya Kocamaz polis tarafından yakalandı. Ceza yazılan sürücü serbest bırakıldı. Söz konusu sürücünün eski Tarsus ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın oğlunun eşi olduğu yönünde haberler sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Bunun üzerine Kocamaz bir açıklama yaparak sürünün kendi gelini değil babasının amca çocuklarının gelini olduğunu belirtti.

 

“OLAYI TASVİP ETMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Böyle bir olayı tasvip etmek ya da küçümseyip basite indirgemenin mümkün olmadığını ifade eden Kocamaz şunları kaydetti: “Bir insanın hayatı ne kadar değerli ise hayvanın hayatı da o kadar değerlidir. Yapılan detaylı incelemeler neticesinde ihmali olan birisi varsa elbette hukuk karşısında hesabını verecektir ve vermelidir.  Bizim bu olayda kusuru işleyen kişiyi mazur yada mağdur gösterme gibi bir tavrımız olamaz. Bizim yıllardır hayvanlarla ilgili bir çok projeyi hayata geçirdiğimiz bilinmesine rağmen, bu olayda aracı kullanan kişinin bilinçli bir şekilde benim gelinim olduğu algısı oluşturulmaya çalışılmakta ve hem gelinime, hemde şahsıma karşı iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar yapılmaktadır.

Bu gerçek dışı, iftira ve hakaret içerikli paylaşımları yapanlarla hukuk çerçevesinde elbette bir hesaplaşmamız olacaktır.

 

“OLAYIN OLDUĞU SAATLERDE GELİNİM ÇAMLIYAYLA’DA BİZİMLE İDİ”

Bu olayın olduğu saatlerde iddia edilen gelinimiz Çamlıyayla’da bizlerle beraber idi.

Bilmeden araştırmadan böyle bir iftirayı atanların,küfür beddua ve hakaretlerde bulunanların insanlıkla herhangi bir alakaları olduğunu ben şahsen düşünmüyorum!

Yaptığımız araştırmaya göre bu olayda aracı kullanan kişinin  Hülya Kocamaz olduğunu öğrendik.

Akrabalık bağımız ise şu şekildedir.

“SÜRÜCÜ BABAMIN AMCA ÇOCUKLARININ GELİNİDİR”

Hülya Kocamaz’ın kayın babası ile benim babam amca çocuklarıdır.

Dolayısı ile Sosyal medyada şahsıma ve gelinimize yapılan hakaretleri,hakareti yapanlara iade ediyorum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA