KARACAİLYAS KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NİN DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARACAİLYAS KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NİN DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ YAPILDI


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi'ne bağlı Karacailyas Kültür ve Sanat Evi'nde kursiyerlerin dönem sonu temalı sergisi ile bağlama sınıfı çocuklarının dinletisi ve 3-6 yaş grubunun sahne gösterisi gerçekleşti.

Her yaştan vatandaşın bilgi ve beceri kazanması, aynı zamanda sosyalleşip ev ekonomisine de katkıda bulunması amacıyla hizmet veren Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kültür ve Sanat Evleri ilçenin kültürel ve sanatsal gelişimi noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda emeklerini beğeniye sunmak adına Karacailyas Kültür ve Sanat Evinde kursiyerlerin dönem sonu temalı sergisi ve 3-6 yaş grubunun sahne gösterisi ile bağlama sınıfının dinletisi de gerçekleşti.

 

BAŞKAN GÜLAK; "HER ŞEY DAHA YAŞANABİLİR BİR AKDENİZ İÇİN"

Konuya ilişkin açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; "Bizlerin bu evlerdeki en temel amacı adeta birer eğitim-öğretim merkezi gibi hizmet vermesiydi. Hem kursiyerlerin hem de evlatlarımızın bugünkü sunumları bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğunu bir kez daha gösteriyor. Hepsini tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum. Kültür, sanat ve sportif faaliyetler hassasiyetle üzerinde durduğumuz en önemli konuların başında geliyor. Daha yaşanabilir bir Akdeniz için bütün fırsatları değerlendireceğimizden hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın" diye konuştu. 

Etkinlikte kursiyerlerin takı tasarım, dikiş ve ahşap boyama ürünleri sergilenirken 3-6 yaş oyun odası çocuklarının da sahnesi büyük beğeni topladı. Karacailyas Mahalle sakinlerinin de ilgi gösterdiği etkinlik, bağlama sınıfı çocuklarının müzik dinletisi ile sona erdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA