MERSİN’DE ’BEN DE VARIM’ KAMPANYASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ’BEN DE VARIM’ KAMPANYASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI


 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde ülke genelinde başlatılan, 'Ben de varım' yardım kampanyası bilgilendirme toplantısı, Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Su, yaşanan afetlerle ilgili olarak Mersin'de kamu kurum ve kuruşlarının, sivil toplum kuruluşlarının, iş dünyası ve vatandaşların yardım kampanyası düzenleme isteğinde bulunduğunu belirterek, bu yardım kampanyasının talepler doğrultusunda oluşturulduğunu vurguladı.

 

“DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEDİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bakanların afet bölgelerindeki çalışmaları yakından takip ettiğini kaydeden Vali Su, sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir çaba sarf edildiğini dile getirerek, “Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla afet bölgelerinde vatandaşlarımızın hizmetindedir” dedi.

Bartın, Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel ve diğer bölgelerde yaşanan yangın felaketlerinden etkilenen vatandaşlar için oluşturulan 'Ben de varım' isimli kampanyada nakdi olarak yapılacak yardımların belirlenen hesap numaralarına gönderilebileceğini bildiren Vali Su, gönderilecek ayni yardımların daha düzenli ve ihtiyaç sahibine daha erken ve ihtiyaca göre ulaşabilmesi amacıyla AFAD il Müdürlüğü tarafından koordineli bir şekilde Sinop'a gönderileceğinin altını çizdi.

Yardım yapmak isteyenlerin öncelikli olarak AFAD il Müdürlüğü ile irtibata geçmesinin önemini vurgulayan Vali Su, “Mersinimiz yardım kampanyalarına karşı çok duyarlıdır, 'Ben de varım' yardım kampanyasına destek verecek herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Doğal afetlerde vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Vali Ali İhsan Su, ülkenin doğal afetlerle bir daha karşı karşıya kalmamasını temenni etti.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA